Bredt spekter av aktivitet hos Ag – Fra enebolig på Goddokk til hytte på Gampeflå

Det er mye spennende som skjer hos Ag om dagen. Vi har flere store prosjekter og det er mye som rører seg i kulissene.

Anete og Torsteins unike enebolig i Goddokk begynner å ta form, og vi i Ag er stolte over å få være med å jobbe på prosjektet.

Vi er totalleverandør på boligprosjektet, og har vi ansvar for å bygge huset fra grunnen av, med unntak av grunn- og utomhusarbeider samt elektrikerarbeider.

Vårt engasjement for kvalitet og innovasjon er tydelig synlig på byggeplassen til Goddokk. Prosjektet går fremover, og vi er glade for å se hvordan dette blir en viktig del av vår portefølje.

Det som gjør dette prosjektet spesielt interessant er arkitekturen, utformet av Anetes søster, Arta Vagale, som driver eget arkitektfirma i Litauen. Huset har en begrenset grunnflate, men utnytter plassen effektivt over tre plan. Vi ser frem til å bringe denne visjonen til liv og skape et hjem som er like funksjonelt som det er estetisk tiltalende.

Ved å kombinere vår ekspertise med den kreative visjonen til Arta Vagale, sikrer vi at Goddokk 18 ikke bare blir et hjem, men et kunstverk.

Kongsberghallen

Et annet interessant prosjekt vi jobber med om dagen er kampsportsenter i Kongsberghallen.

Vi er i gang med å bygge et bygg på 300 kvadratmeter inne i ishallen og over inn- og utgangspartiet til gangen i Kongsberghallen, som skal bli til et kampsportsenter for BK-Judo og muay thai, som skal dele 150 kvadratmeter hver.

Dette prosjektet representerer ikke bare vårt fokus på varierte prosjekttyper, men også vårt engasjement for å støtte lokalsamfunnet.

Avslutning på pågående prosjekter

Vi nærmer oss slutten på flere pågående prosjekter, inkludert Arve Kværnumsvei 9 og Linbojordet. Vårt dedikerte team har jobbet hardt for å sikre at disse prosjektene blir levert med den kvaliteten og effektiviteten Ag er kjent for.

På Lindbojordet har vi byttet utvendig kledning, himling og tak på hele ni bygg. I 54 leiligheter skal det byttes himlinger i 2.etasje.

I Arve Kvernumsvei er vi i full gang med å sette opp en helt ny enebolig.

Hytteprosjekt

Vi driver også med hytter, og på Gampeflå på Blefjell er vi i full sving med å totalrenovere en eldre hytte.

Vi jobber med å bytte utvendig panel og isolere veggene på nytt. Vi er også i gang med å bytte alle vinduer og dører, samt sette inn en ny drager på loftet, noe som gjør at vi kan gjerne en bærende stolpe som sto sjenerende til i stuen.

Det som gjør dette prosjektet så spesielt er et at vi må bruke helikopter for å fly inn materialene. Det er vanskelig å komme fram til hytta, så alt må planlegges nøye ned til den minste detalj.  

Davids dam

På oppdrag fra Statskog SF utfører vi støpearbeid inne på Davids dam. Hvor vi jobber med å støpe en ledevegg i tilknytting til et overløp og en terskel.

På grunn av dammens beliggenhet, utfører vi støpearbeid ved hjelp av helikopter fra Pegasus helicopter AS.

Mange små oppdrag

I tillegg til de større prosjektene, tar vi på oss mange mindre oppdrag. Akkurat nå jobber vi med rehabilitering av en gang og ombygging i Storgata 8, nye terrasser i Peclesgate 3 og flere ulike jobber for KKE.

Vi har pusset opp ni toalettrom på rådhuset, satt inn nye vinduer på eldrehjemmet Solstad, tatt en taksjekk og montert snøfangere på flere bygg.

Hold deg oppdatert for flere spennende oppdateringer fra Ag. Vi jobber hele tiden for å levere høy standard og topp kvalitet på våre prosjekter.

– Det er skikkelig givende å se hvordan hardt arbeid forvandler drømmer til virkelighet, sier Per Kristian Semmen, daglig leder i Ag.

Trenger du hjelp med ditt prosjekt? Ta kontakt med oss i dag: