En dødsseriøs leverandør

Slik fikk Åsen Borettslag nye garasjer og ytterdører på et blunk.

– Det var pil råttent. Du kunne nesten stikke fingeren gjennom planken, innleder Leif Tore Skaalerud, styreleder i Åsen Borettslag.

Han snakker om de gamle garasjene til det hyggelige borettslaget oppe på Gamlegrendåsen. Året er 2014 og garasjeanlegget synger på siste vers.

Tekst: Anniken Tangerud, 3600.no Foto: Bjørn Isaksen & Anniken Tangerud

– Enkelte steder måtte vi jekke de opp for å holde muren på plass, røper han.

Styret tok affære – noe måtte gjøres og nede på byggesakskontoret til kommunen ble de anbefalt å finne et firma som gjorde hele jobben for dem: fra søknader og kommunikasjon med alle involverte til byggeprosessen.

Av erfaring, valgte de Argentum As (Ag).

Tore Skaalerud, styreleder i Åsen Borettslag er godt fornøyd med avtalen de har med Ag.

– Vi var så fornøyde med jobben de gjorde med å bytte ut alle ytterdørene og verandadørene i alle de sytti boenhetene våre, så valget var enkelt, forklarer Leif Tore.

To år tidligere hadde de nemlig et behov for å skifte ut alle dørene til leilighetene i borettslaget. Etter en anbudsrunde, var det Ag som fikk oppdraget.

– De hadde et godt og ryddig tilbud, de var lokale, du hadde tillit til dem og de kunne ta det fort, forklarer Leif Tore.

70 leiligheter fikk nye dører på et blunk og tilbake satt et tilfreds borettslag.

– Vi er så fornøyd med den jobben. Hvis de skulle justeres, var det bare å ringe Geir, så kom det noen opp og fikset det med en gang, forteller Leif Tore.

Kombinasjonen av kortreist service og trygghet, trumfet vei og da garasjeanlegget skulle opp, var det ikke vanskelig å velge entreprenør.

– Ag fikk jobben. Vi løftet ikke en finger i den perioden. Jeg forholdt meg bare til Geir Helgerud i Ag og i løpet av noen måneder var garasjene fiks ferdig. Vi er veldig fornøyde vi!

Da vi spør hva de 72 nye garasjene og tre nye bodene med varme har gitt nabolaget, smiler han bredt.

– Vi har fått en helt ny tilværelse. For det første ble de både mye dypere og bredere. Vi har fått utnyttet plassen maksimalt. Også fikk vi gulvet loft, som vi kan bruke som en ekstra utebod. Det har folk vært jævlig glade for. De stuer hagemøblene og hva nå enn der oppe og med automatisk carport, går parkeringen som en drøm.

På hvilken måte vil du anbefale Ag?

– For det første er de dødsseriøse. For det andre så har dem jo en kjempeservice. De kommer med løsninger og er raskt på pletten om noe trengs å vedlikeholdes eller fikses. De vet hva god service er – og gir det, avslutter Leif Tore.

Se bilder