Vi fyller 20 år!

Onsdag 23. mars møttes hele Ag-gjengen til en bursdagsfeiring på Quality Hotel Grand, Kongsberg. Nøyaktig 20 år tidligere så selskapet dagens lys, og har siden den gang vokst seg fra å være en fersk utfordrer til å bli en etablert byggentreprenør som utfører oppdrag i Kongsberg og omegn. Les mer om oss her.

Dagen ble feiret med taler og mimring rundt de 20 årene som har gått, god mat, og selvfølgelig en bursdagskake. I tillegg fikk de ansatte som har vært med helt siden oppstarten en ekstra oppmerksomhet.

Lokalt fokus siden 2004

De første årene tok Ag på seg oppdrag over et større geografisk område – blant annet rehabiliterte de saltvannsbadeanlegget Havhesten i Florø, som jo befinner seg et godt stykke unna Kongsberg. Da Per Kristian og Geir kjøpte ut Vidar Pettersen i 2004 var de enige om å satse på lokale jobber.

I 2012 fikk Ag Entreprenør sin første avtale med Kongsberg Kommunale Eiendom (KKE). Siden den gang har en større andel av jobbene vært for kommune og stat – altså jobber i offentlig regi, men fremdeles i Kongsberg-området.

Det er mange fordeler med å jobbe lokalt. Blant annet blir det kort reisevei for de ansatte som bor i området. Samarbeidet med lokale, dyktige underleverandører er en annen av fordelene.

Les videre om hvordan Ag startet for 20 år siden.

Vurderer du å pusse opp eller bygge på?

Her er Hege og Stian sine tips til deg som skal bygge på:

  • Bruk god tid. Start tankeprosessen tidlig. Kartlegg behovene dine. Også 10 år frem i tid.
  • Vær åpen for å endre på den opprinnelige planen. -Vi måtte endre flere ganger, men alltid til det bedre.
  • Bruk en solid entreprenør som du vet finnes i morgen.
  • Ha løpende dialog med entreprenør. De er ikke tankelesere. Ukemøtene var gull verdt for oss.
  • Å leve på en byggeplass kan være krevende. Planlegg dette før arbeidet begynner.
  • Er du klar for å våkne til lyden av sirkelsag eller betongbor klokken syv om morgenen? Den lyden blir du fort vant til, og det er veldig koselig å servere kaffe til håndverkerne i Ag om morgenen.

Se hvordan det ble hjemme hos Hege og Stian.