Vi ønsker de nye lærlingene våre velkommen!

Høsten 2023 fikk vi gleden av å ønske to nye lærlinger og en ny hjelpearbeider velkommen til Ag.

Ag er en godt etablert leverandør i Kongsberg og en solid arbeidsgiver med over 20 ansatte, fordelt på tømrere, betongarbeidere, hjelpearbeidere, byggledere og anleggsledere.

Stolt av lærlingene

Hermann Marx Jahnsen (24) er vår nye hjelpearbeider, Jonas Mykstu (18) og Nikolai Bogen (18) er våre nye lærlinger.

De tre har kun jobbet hos oss noen få uker, men allerede ser vi hvor utrolig flinke og hvor mye stå-på-vilje de har. Vi er stolte over å ha dem med på Ag-laget!

Lærlingene er med på mye forskjellig, og i Ag jobber vi for å ha stor variasjon i oppdragene.

Det er kanskje derfor de som jobber i Ag trives så godt?

Slagordet vårt er «Rom for alt», og det gjenspeiles også i hvilke oppdrag vi gjennomfører. Nye skoler, renseanlegg, hytter, klubbhus, høydebasseng, nybygg, tilbygg og tomteutvikling er noe av det folkene i Ag får jobbe med.

Mange ulike prosjekter

Akkurat nå jobber Hermann på et spennende prosjekt for en kunde på Kampestad på Raumyr. Han hjelper til med å bytte ut et takvindu og sette inn nye dører.

– Den første tiden har vært veldig lærerik. Det er veldig mye nytt, men jeg har alltid hatt en interesse for dette, og syns det er kjempespennende å få være med å lære, forteller Hermann.

Hermann kommer rett fra jobb i forsvaret og går som voksenlærling hos oss i Ag.

– Jeg valgte tømreryrket, fordi jeg syns det er fint å kunne være med å skape og lage ting og se resultatene av det, sier Hermann.

Les mer om oss i Ag her: